Zákaznícka linka: +421 940 919 656 (Po - Pia: 11:00 - 17:00)

Najpredávanejšie sedacie súpravy: TOP 3 modelové rady na Nabytok4you

Nájsť tú správnu sedačku nie je vždy jednoduché. Musíte zvážiť rozmery, farbu a taktiež dizajn. Rozhodli sme sa preto podať vám pomocnú ruku a priblížiť vám tie najpredávanejšie sedacie súpravy z našej ponuky. Prečítajte si viac o našich TOP 3 modelových radách sedacích súprav a zistite, čím sú výnimočné. Možno nájdete aj tú svoju novú sedačku.

Najpredávanejšie sedacie súpravy na Nabytok4you

1. Modelový rad PRESSO – komfort a štýl v jednom

Medzi najpredávanejšie sedacie súpravy na našom e-shope patrí jednoznačne modelový rad PRESSO. Sedačky tejto rady spájajú v sebe exkluzivitu, pohodlie a funkčnosť. Nájdete medzi nimi veľké rohové sedačky a tiež sedacie súpravy v tvare U. Sedačky PRESSO sú obľúbené najmä vďaka svojmi moderným funkciám. Čo všetko vám poskytnú? 

  • Polohovateľné opierky hlavy
  • Vstavaný minibar
  • Držiaky na poháre
  • Úložný priestor
  • Možnosť rozloženia

U našich zákazníkov sa veľkej popularite teší predovšetkým model PRESSO VIIITáto veľká sedacia súprava v tvare U má, podobne ako ostatné modely, kvalitnú konštrukciu a disponuje nastaviteľnými opierkami hlavy. Vďaka zabudovanému minibaru a držiakom na poháre vám poskytne maximálny komfort pre relax počas dlhých večerov. Nezanedbateľným plus je taktiež spacia plocha 284×127 cm pre dvoch, na ktorú pohodlne uložíte vašu návštevu.

2. Modelový rad Vento – nadčasová elegancia do každej obývačky

Hľadáte do svojej obývačky sedaciu súpravu, ktorá v sebe spája pohodlie a moderný dizajn? V tom prípade vás určite osloví modelový rad VENTO. Modelový rad ponúka rohové sedačky, a tiež sedacie súpravy v tvare U. Moderný dizajn modelovej rady VENTO vynikne v akomkoľvek interiéri – či už máte obývačku zariadenú v elegantnom, vidieckom či útulnom štýle.

Samozrejmosť u sedačiek je úložný priestor, rozkladanie a možnosť výberu poťahového materiálu. Medzi najpredávanejšie sedacie súpravy z tejto modelovej rady rozhodne patrí rohová sedačka VENTO VIII. Táto moderná, pohodlná sedačka s veľkým úložným priestorom vynikne v každej obývačke. Jej elegantné vysoké 10 cm nožičky opticky zväčšia priestor a nastaviteľné opierky hlavy vám poskytnú maximálny komfort a ležérne sedenie.

V prípade, že vás tento model zaujal, ale túžite po veľkej sedacej súprave v tvare U, rozhodne neprehliadnite našu rozkladaciu sedaciu súpravu Vento IX.

3. Modelový rad Grecco – moderné sedačky so sviežim dizajnom

Sedačky z modelovej rady GRECCO vyzerajú krásne moderne, štýlovo a nadčasovo. Ide o pomerne nový model v našej ponuke sedačiek, ktorý sa však rýchlo dostal do rebríčka najpredávanejších sedačiek.

Všetky sedačky z modelového radu GRECCO sú veľké a majú široké sedenie, takže sú vhodné do väčších miestností. Aj napriek týmto parametrom si však zachovávajú punc elegancie a nevyzerajú mohutne ani nemotorne. Môžu za to 10cm vysoké nožičky, ktoré do miestnosti prinesú vzdušnosť a efekt veľkého priestoru. Okrem toho majú všetky sedačky nastaviteľné opierky hlavy, vstavaný minibar a nabíjaciu stanicu.

Veľkou prednosťou sedačiek GRECCO je, že perfektne vyzerajú v rôznych farebných prevedeniach. Zaujmú v tradičných farbách ako sivo-čierna, béžová či hnedá. Nesklamú vás však ani v prípade, že túžite po zelenej, modrej, ružovej či inej farebnej sedačke.

Pokiaľ sa vám niektorá z našich najpredávanejších sedacích súprav zapáčila, môžete si ju vďaka nášmu konfigurátoru doladiť presne podľa vašich predstáv. Sedačku si môžete vybrať v rôznych typoch látok a farieb, vďaka čomu dodáte vašej obývačke či kancelárii ten správny šmrnc. Splníme všetky vaše predstavy.

Naše novinky v ponuke

×